Дами ще се състезават в подкрепа на Асен Тотев

Дамско рали ще се състои в Самоков на самия Осми март, като приходите от него ще бъдат в подкрепа на Асен Тотев. Както е известно, нашият 41-годишен съгражданин се нуждае от спешна бъбречна транплантация и за целта се събира чрез дарения обща сума от 100 хил. лв.
Организатор на благотворителната изява е автомобилният спортен клуб „Кочинка Тийм Рейсинг“. Съдействие ще окажат Община Самоков и други партньори.
Ралито ще се състои на паркинга пред „Т маркет” в града ни.
Записването за участие ще продължи до 6 март на официалната страница на “KOCHINKA TEAM RACING“ във фейсбук. Таксата за участие е 10 лв. Всички събрани средства, както поясниха организаторите, ще отидат в сметката на Асен Тотев.
Участничките трябва да са правоспособни шофьори, управляващи леки автомобили – серийно производство с валидна застраховка „Гражданска отговорност” и валиден технически преглед. Автомобилите ще се разделят на два класа: до 1600 куб. см и над 1600 куб. см.
Класирането ще се извърши, като се приспаднат евентуалните наказателни точки за фалстарт, докосване на конус, неуспешен стоп, пропускане на елемент и др.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*