Новини, Шарен свят

Да подкрепим сем. Чаушеви във финала на „България търси талант”

Лъчезарните и талантливи Вели, Величка и Диана, по-известни сред телевизионните среди като трио „Чаушеви”, ще се опитат да се преборят за титлата „УЕБ талант на България”. По-рано през сезона те отпаднаха на един от полуфиналите на музикалното предаване „България търси талант” по бТВ, но веднага след това, с подкрепата и на самоковската аудитория, спечелиха приза „УЕБ талант на седмицата”.
Сега на сем. Чаушеви предстои последното голямо предизвикателство в телевизионния формат. От 1 до 3 юни продължава гласуването за „УЕБ талант на България”, където те се съревновават с други 6 победители от семичните издания на наградата – Александра Панайотова, Виктор и Василена, Лиляна Пенчева, “The Biterzzz”, “Masters Of Disasters” и “Last Shot”. Наградата за победителя е специалната купа “Уеб талант на България”, която ще бъде връчена на големия финал на шоуто на 5 юни.
Заедно с Вели, Величка и малката Диана, в шоуто се включи и най-малкият член на фамилията – Георги.
За да подкрепим нашите музиканти е нужно да посетим следния интернет адрес: http://talant.btv.bg/video/web-talant/glasuvaj-za-trio-chaushevi-2.html.

Leave a Reply