Новини, Шарен свят

Двойно повече починали от новородени в Самоков през март

Уникален антирекорд е постигнат в Самоков – през март в града ни не е вдигната нито една сватба. През месеца за пръв път са проплакали 23 бебета, но отишлите си от този свят са доста повече – 37 души.

3 Comments

  1. това е за съжаление положението и ще се влошава още повече!
    самоков е умиращ град-затънал в дългове градът ни е обречен на бавна,но сигурна смърт!а ромите продължават да рушат и малкото построено със средства на данъкоплатеца като същевременно изхвърлят в искъра и другите рекички вливащи се в него всевъзможни отрови и боклуци със съзнанието,че тровят водата на софиянци!

  2. мои приятели и роднини от други градове често ми задават въпроса:абе вие имате ли кмет?мнението им е,че толкова мръсен и неугледен град и в африка не са виждали!такава мръсотия от всевъзможен характер няма никъде по света както в самоков!
    не само роми,но и българи,дори хора от други градове идват в самоков и си изсипват боклука където им падне!дето вика един циганин-е сега да отида на площада пред общината и да си изсипа каруцата със сметта,няма никой дори и забележка да ми направи!самоковци са се хванали за главата от беззаконието и безхаберието на местната власт!такова чудо и в северна нигерия няма!а разходите са със страховити дори плашещи размери!приходи почти няма,инфраструктурата към града ни се руши безвъзвратно-никой и думичка не обелва поне за запълване на няколко дупки!нужни са милиони дори милиарди за подобряване на инфраструктурата,но такива никой не рискува да даде за един умиращ град!

  3. аз имам много познати,които работят по разни търговски обекти в града ни-те са на мнение,че градът ни загива-хората или ги няма или са много бедни и пазаруват само храна!те казват-има дни,когато оборотът ми е равен на нула!всички нормални хора бягат от този град!младите не искат и да чуят за самоковските гимназии-затова те търсят циганета в махалата та да запълнят някакви бройки…техникумът по туризъм е пред затваряне заради липса на интерес от подрастващите…броят на фиктивните ученици в самоков е огромен…и никой в този град няма куража да каже жестоката истина за самоков.

Leave a Reply