Новини, Спорт, Футбол

Дербито с „Марек” е днес от 18 ч. в Дупница

Истинско предизвикателство очаква футболистите на „Рилски спортист” в 34-ия кръг на Югозападната „В” група. Самоковци гостуват на регионалния си съперник „Марек”. Мачът на легендарния стадион “Бончук” е в неделя, на 13 май, от 18 ч.
Двубоят се чака с голям интерес от привържениците на футбола в двата града. Група запалянковци на тима ни планира да изгледа срещата на живо.
Треньорският щаб на нашите няма да може да разчита на опитните Димчо Маринов и Ивайло Иванов /контузени/, както и на Никола Бойчев, който се възстановява от жълтеница. На линия обаче са завърналите се след наказания Виктор Младенов, Янко Ангелов и Калоян Кирилов.
Почти сигурно нападението на отбора ще бъде водено от голмайстора на групата Кирил Александров (25 попадения) и съименника му Кирил Михайлов. По крилото пък ще действа изживяващият втора футболна младост Иван Гемеджиев.
Защитата се очаква да бъде ръководена от стожера Росен Пътников.
Първият сблъсък между „Р. спортист” и „Марек”, състоял се на 2 ноември м. г., завърши с успех за нашите – 1:0. Сега всички се надяват тимът ни отново да излезе победител, за да запази третото си място в класирането.

Leave a Reply