Десет дами се включиха в кулинарна изложба в Продановци /СНИМКИ/

Атрактивна инициатива на най-новото читалище в общината – „Възраждане-2016” в село Продановци – организирането на кулинарна изложба по случай 8 март – Международния ден на жената, привлече десет сръчни дами от селото, които преплетоха творчество, фантазия и умения в събота, 11 март, за да сътворят един истински празник.
Ароматът на вкусни ястия в една от залите на културното средище в центъра на Продановци отдалеч приканваше жителите на селото да се присъединят към вкусното събитие. Участничките в кулинарния фест пък бяха сътворили кое от кое по-красиви и вкусни изделия – питки, кексове, торти, сладкиши, милинки, сандвичи, туршия, дори и… пача!
Секретарката на читалището Елица Лобутова благодари на всички участници и пожела кулинарната изложба да намери своето продължение в бъдещето. Ентусиазираната дама дори предложи на присъстващите да участват в национални кулинарни конкурси. Накрая тя връчи и цветя на присъстващите дами.
След официалната част талантливите готвачки и гостите на любопитната проява се почерпиха с вкуснотиите и „удариха” по чашка за бъдещия успех на инициативата.
Кулинарни произведения предложиха майсторките Ваня Николчова, Верка Керефейна, Елена Лобутова, Йоана Волова, Катя Драганова, Катя Иванова, Марияна Лобутова, Ралица Оцетова, Симона Благоева и Цветанка Генева.

Делян Василев

Повече снимки може да видите тук: https://www.facebook.com/pg/VestnikPriatel/photos/?tab=album&album_id=1630565173640092

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*