Детска градина „Зорница“ започна учебната година с нов химн

Малчуганите от детска градина „Зорница“ откриха новата учебна година с нов химн. Той прозвуча във всяка група. За всяка група бе приготвена и вкусна питка с пожелание за здраве и успехи. Децата и учителите бяха поздравени от директорката Евелина Големинова.
Автор на новия химн е Елисавета Оцетова, чиято внучка доскоро също бе възпитаничка на „Зорница“. „Уважаема г-жо Оцетова, от мое име и от името на екипа на ДГ „Зорница“ изказвам сърдечни благодарности към вас за химна, който написахте за детската ни градина. Благодарим ви за топлите думи в текста и за отношението към всички, които обичат „Зорница“, написа директорката Големинова в поздравителния си адрес до авторката на химна.
В „Зорница“ се приемат момиченца и момченца от яслена до предучилищна възраст. Детското заведение разполага с обновена база, просторен двор, екип от опитни педагози и помощен персонал, които се стремят да развиват заложбите на детето, да откриват индивидуалните му умения и да провокират детската любознателност и интерес към знанието.
Със съдействието на Общината е подготвен и проект за изграждане на пристройка със съответното оборудване и съоръжения и оформянето на площадка за безопасност на движението. С проекта се кандидатства за финансиране пред просветното министерство.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*