Детски конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа”

„Български пощи“ ЕАД организира традиционния детски конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“. Крайният срок за изпращане на писмата е 17 декември 2021 г.
На плика трябва да бъде изписан адрес на подателя и да бъде заплатена пощенската услуга за изпращане на писмо. За получател трябва да бъде посочено само „За Дядо Коледа“. Всички писма, отговарящи на условията, ще получат отговор от Дядо Коледа, а за най-оригиналните и най-красиви от тях ще има и подаръци.
С цел защита на личните данни в съдържанието на самото писмо не трябва да се посочва адрес на подателя. Адресът следва да се изпише единствено на плика. В писмото е необходимо да се посочат само двете имена на лицето – участник.
Участващите в конкурса „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“ писма (с рисунки, стихове, апликации и др.) стават притежание на „Български пощи“ ЕАД, което може да ги използва за популяризиране на конкурса.
Няма ограничения за това как ще изглеждат детските писма – дали ще са ръкописни, печатни или придружени от ръчно изработени изненади.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*