Децата на „Рилски” сред най-добрите на турнир в Албена

Децата на ФК „Рилски спортист” /родени 2003 г./ с треньор Димчо Маринов са една от приятните изненади на силния международен турнир по футбол на малки врати в курорта Албена край Варна.
В надпреварата се пуснаха отбори от Русия, Грузия, Казахстан, както и родните „Черно море”, „Спартак” /Вн/, „Добруджа” и „Изида” /Добрич/. Нашите момчета се представиха много добре, постигайки престижни резултати.
„Много съм щастлив от проявения хъс от нашия състав. Такова голямо желание за игра не съм виждал от години у подрастващите. Отборът ни е изключително сплотен, няма дрязги и караници, има само взаимно уважение и разбиране. Убеден съм, че тези момчета имат страхотно бъдеще във футбола. Пожелавам им от все сърце попътен вятър в кариерата”, не спести похвали към подопечните си старшията Маринов, който е и президент на „Рилски спортист”.
Дългогодишният халф и капитан на мъжкия ни представителен тим не пропусна да похвали и организаторите на турнира, които са осигурили, по думите му, перфектни условия за игра на всички участници.

Васил Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*