Деца играха благотворително в Младежкия дом

Четвъртокласници с ръководители Виолета Щупалова, Катя Кирова и Първолетка Дюлгерова от ОУ „Митрополит Авксентий Велешки” изнесоха представление в Младежкия дом в четвъртък, 17 декември. Подходящо пременените малчугани представиха драматизации по случай предстоящите коледни празници. Освен театралните сценки, децата пяха и рецитираха. Умелата им актьорска игра и задружното участие в песните и стиховете зарадваха присъстващите, които не пестиха аплодисментите си. Накрая учениците си закупиха майсторски изработени артикули – гривни, колиета, накити, коледни звезди, от клуб „Арт палитра” към Младежкия дом. Събраните средства ще бъдат дарени в помощ на семейството на петокласника от СОУ „Отец Паисий” Димитър Лобутов.
Снежанките от зумба групата на Яна Василева също се представиха с коледен танц, а досущ като в приказките по средата на изпълнението им се появи и самият Дядо Коледа, който… разкърши снага заедно с тях на сцената под одобрителните възгласи на децата.
Благотворителната кампания на Младежкия дом ще приключи утре, петък, 18 декември, с тържествения концерт на китарен ансамбъл „Акустика”. Концертът на музикантите с ръководител Христо Христов е насрочен за 18 ч. В понеделник специална комисия ще отвори кутията за дарения и ще връчи събраната сума на член на семейство Лобутови.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*