Новини, Обяви, Спорт, Футбол

Джакпот игрите в PalmsBet се увеличиха с “Бързи залози”

Време е за спортен адреналин и завръщането на футболните страсти. Както можем да забележим, първенствата в Европа продължават да изненадват своите фенове и по всичко личи, че FIFA няма намерение да прекратява забавлението на милионите запалянковци. Не трябва да забравяме, че макар и да минаваме началната фаза на всички популярни първенства, интригата и началното съперничество още не са преминали.
И след като спортът може да бъде само една част от необходимата емоция, трябва да обърнем внимание и на новите предложения на букмейкъри като PalmsBet. Новото предложение на оператора се нарича “Бързи залози” и ще търси истинските почитатели на футбола, както и онези отличили се експерти с високи познания в най-популярния спорт на планетата. Феновете официално могат да се възползват от завишени коефициенти, за една много скромна футболна колонка. Брандът предлага 3 особено интересни срещи на феновете, а от тях се изисква да познаят единствено изхода на всяка футболната среща.
Традиционните варианти от 1 х 2 са налични, но ето в какво се крие особената тайна. Тук всеки почитател има шанс да умножи своя залог 10 пъти, при правилна прогноза. Брандът смята всяка среща за приключила в редовното време, а това може да подчертае високия професионализъм. С други думи, ако резултатът е равен и в продълженията видим един не толкова желан обрат, придружен дори с дузпи, не трябва да се безпокоим, по официалните правила на играта, срещата е приключила с последния съдийски сигнал в редовното време.
Възможностите с тази игра определено са сериозни и ще спечелят вниманието на спортните фенове, но не е и единствено. Това обяснява и рейтингa на palmsbet от nostrabet – сайт за спортни прогнози и анализ на букмейкърите, където ще открием повече информация и за много други интересни предложения на бранда. Трябва обаче да насочим вниманието към истинското спортно предизвикателство в лицето на спортния Супер Джакпот.
Името трябва да подсказва и сериозната награда за феновете, които искат да тестват уменията си – 500 000 лв. Предложението напомня много на “Бързите залози”, но тук спортните срещи са 15. Екипът избира най-добрите 15 футболни срещи, които ще се проведат по време на уикенда, следователно през зимните седмици всеки може да си подари един вълнуващ футболен уикенд. Супер Джакпотът приема и повече от една спортна прогноза на дадена среща, в случай, че имате съмнения. 15-те правилно познати срещи ще направят един играч особено щастлив и ще донесат титлата – футболен експерт, която мнозина преписват без особени заслуги.
За онези, които се доближат значително близо до победата, трябва да добавим и наличието на утешителни награди – при познати 14 срещи, играчът получава утешителна награда от 10 000 лева, а за фаталните 13 срещи ще прибере супата от 2000 лева. Предвид динамичната обстановка, брандът може да отменя направените залози, ако евентуално се отменят и футболни срещи. Експертното мнение обаче няма да бъде насочено единствено към европейски футбол, точно тук ситуацията става още по-интересна, защото можем да забележим, че понякога ще бъдат добавени и американски срещи, можем да срещнем и азиатски такива.
Това ще изисква трупането на информация за малко по-далечните първенства и ще донесе още повече емоция. Всеки спортен фен има около 7 дена, за да направи своята спортна прогноза, а щом прозвучи първия съдийски сигнал на първата среща, предложенията се затварят и следва обновяването на секцията за следващата седмица. За улеснение ще открием датата и часът на всяка среща. Предложенията на оператора, както и професионалните придружаващи практики, могат да изненадат всички свои клиенти. Супер Джакпот е предложение, което не се среща навсякъде, а с помощта на “Бързи залози” ще открием още повече спортна емоция. Трябва да добавим и допълнителните безплатни игри, в които всеки фен може да участва, без да използва средства.
Към този момент можем да забележим достатъчно клиенти, които се впускат в предложения като “Survivor” и бонус “Точен резултат”. Футболните фенове ще открият огромно поле за изява, а с оглед на експанзията и добавянето на нови игри и функции, този оператор претендира за нареждането си сред основните представители на спортните развлекателни игри.

Leave a Reply