Днес палят светлините на елхата на площада, ледената пързалката започва работа

С лазерно шоу днес, петък, 8 декември, в 17.45 ч. ще бъдат запалени светлините на коледната елха на централния площад „Захарий Зограф”. По същото време ще бъде открит и сезонът на ледената пързалка на площада, като уникално шоу ще поднесат възпитаниците на клуба за фигурно пързаляне „Ледени искри”.
За 10-и юбилеен сезон пързалката ще радва не само малчуганите, но и по-възрастните граждани и гости на Самоков, а и туристите от Боровец.
Както информираха от общинската администрация, цените и през този сезон остават непроменени. Учениците ще заплащат за вход и наем на кънки общо 4 лв. За възрастни наемът на кънки е 2,50 лв., а входът – 3,50 лв. Седмичната карта за ученици е 12 лв., а за възрастни – 20 лв. Месечните карти за ученици пък струват 24 лв., а за възрастни – 40 лв. Участниците в организирани ученически групи ще плащат за вход и кънки по 2,50 лв., а ако са от друга община – по 3,50 лв.
От 9 декември, събота, пързалката ще бъде на разположение на всички желаещи. Съоръжението бе закупено през 2008 г. от Общината за 600 хил. лв.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*