Долни Окол се разхубавява

Нашият любим Долни Окол през последните години става все по-оживен благодарение на всички, които безвъзмездно са обединени от една цел – развитието на селото!
Комитетът за възраждане на Долни Окол осъществи проекти от значение за всички жители и посетители на селото. Но идеите ни не свършват дотук, а сега започват!
Кой седи зад формированието “Комитет за възраждане на Долни Окол”? Всеки е добре дошъл да се присъедини. “Комитетът” сме всички ние, които влагаме от сърце труд, време, усилия, финансови средства и идеи за обновяването на селото.
За да бъдете част от следващите ни проекти, следете профила ни във фейсбук. Новата ни инициатива предвижда да превърнем “Мечката” в още по-интересно и любимо място за всички нас!
Кметският наместник в селото Николай Стойнов има подкрепата на местните жители.
Обновена чешма, детска площадка, беседки и навес красят центъра на селото, а звънът на камбани се чува от новоизградената камбанария в двора на черквата! Само на няколко минути от центъра се намира и параклисът на Долни Окол, откъдето се открива чудна гледка. Деца играят на игрището за футбол до красивата местност Мечката, докато там млади и стари се наслаждават на времето, прекарано под големия навес и барбекюто, даващи чудесна възможност за семеен и приятелски обяд сред природата.
Нашето мото е: „Пази и надграждай“!

От Комитета за възраждане на Долни Окол

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*