Дубълът на „Лукойл” наказа лошо младежите

Вторият отбор на „Рилски спортист” претърпя тежко поражение с 60:91 при гостуването си на „Академик” /Сф/ на 20 ноември, в поредния кръг от „А” група – второто ниво на баскетбола в страната.
Домакините, в чиито състав личат имената на състезатели от шампиона на България „Лукойл Академик”, контролираха развоя на събитията през целия мач и не оставиха съмнения у 50-те зрители в спортния комплекс в Правец кой отбор е в по-добра моментна форма. „Студентите” спечелиха и 4-те части, като още на почивката имаха солиден аванс от 13 точки. Мерникът на самоковци пък изневери тотално. Нашите успяха да вкарат едва една стрелба от зоната за 3 т. от 19 опита!
Адриян Секулов отново бе най-резултатен сред момчетата на Даниел Клечков, записвайки 17 пункта. Бившия играч на „Академик” Цветомир Акимов и юношеският национал Мирослав Васов добавиха по 16 и 15 пункта.
Ново гостуване предстои на нашите в неделя, на 27 ноември, когато ще им се наложи да изминат близо 300 км до Видин /зала „Фестивална”/ за двубоя си срещу „Видабаскет”, насрочен за 17 ч.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*