Дует „Рилско цвете“ готви албум и концерт

Три клипа засне в последно време дует „Рилско цвете“ /Анна Вучова и Валентин Андреев/. Единият от клиповете е за песента „Родна стряха“, с която двамата местни творци извоюваха наградата на телевизионните зрители на миналогодишния фестивал „Пирин фолк“ в Сандански.
В клипа участват и малките Ани Вучова и Тодор Джоргов. Текстът и музиката са дело на Свобода Даскалова, режисьор е Любка Борисова, а аранжиментът е на Цветан Митев. Костюмите са подготвени от самоковската дизайнерка Ваня Янева, а идеята за тях е на самата Анна. Клипът е заснет сред красивата природа на Говедарци – родното място на изпълнителите, и в него участват и танцьорите от местния ансамбъл „Рилски извор“ с художествен ръководител Стоян Димитров.
Другите два клипа са за „Сърце от злато“ на Ани Вучова и за „Не сме безсмъртни“ на Валентин Андреев. И тези текстове са на Свобода Даскалова, а аранжиментът – на Цветан Митев. В творбите става дума за приятелството, любовта и осмисления живот. 
Почти готов е албумът на Ани и Валентин. Двамата подготвят нови дуетни и самостоятелни песни, а през август са замислили и благотворителен концерт в Говедарци, като с получените средства ще бъдат подпомогнати нуждаещи се хора.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*