Новини, Обяви, Политика

Евродепутатът от Демократична България Радан Кънев дойде в Самоков в подкрепа на местния бизнес

Самоков може много повече със съюза между Демократична България начело с Васил Зашкев и представителите на местния семеен бизнес, водени от Петър Митов

След съпредседателя на Демократична България Атанас Атанасов, и евродепутатът Радан Кънев дойдве в града ни, за да изрази своята подкрепа за водената политика от местната структура на Демократична България и да внесе петиция в Европарламента в защита на местния дребен бизнес, чието оцеляване е сериозно застрашено.
Всичко това се случи на организирана пресконференция от Демократична България в Самоков. Радан Кънев подчерта, че има пример, за който да се гласува, и това е Васил Зашкев, който в продължение на четири години защитава местния производител, занаятчия и търговец и като цяло местните интереси. Както и че всички членове на листата на Демократична България са доказали се хора.
Беше подчертано огромното значение на местния бизнес от всички изказали се и всички се обединиха около това, че само Демократична България отстоява интересите на местните производители, търговци и занаятчии, като го доказва и с това, че втори в листата за общински съветници е Петър Митов, представител на сдружение „Боровец-1992”.
Васил Зашкев заяви, че Демократична България е политически наследник на единственото синьо демократично управление, което е дало възможност на 70 самоковски фамилии да правят бизнес в Боровец и тяхното голямо соцално значение за нашата община. Затова този съюз между сдружение „Боровец-1992” и Демократична България е етествен и в интерес на местните хора.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Leave a Reply