Култура, Новини

Едно необикновено пътуване…

Излезе от печат нова книга на издателство „Приятел” – „Необикновеното пътуване на Инифъл”. Авторката Даниела Ангелова /Даниел/ е психолог по образование, но както сама споделя – астролог по призвание. Позната е и като водеща на редовния седмичен хороскоп на нашия вестник. Автор е и на книгите „Астропрофилактика” и „Звездни справки”. Води семинари по астропсихология и обучение по астрология.
„Душата на всеки прилича на галактически пътешественик. Книгата ми е за силата и вярата, за спасението и за пътя, когато не виждате изход. С отварянето на страниците открехвате вратата на свят, където са мечтите ви. Може би страховете ви ще бъдат пометени от силата на признания, които са толкова лични, че не се произнасят на глас. Ако се осмелите да пожелаете истината, ще я получите. Мечтите не изчезват, те само се забравят от нас. За мен приказният свят е аналогичен на Божествения. А там влизат и са приети само децата, защото са чисти и непорочни. Христос е моят Учител. Пожелавам да бъде и ваш. Читателят може да открехне вратата към своя приказен свят, да си спомни детето и мечтите си. Да намери сила, подкрепа, вдъхновение и увереност, че случаен живот не съществува, както и случайни събития. Надявам се с тази книга всеки да започне своето необикновено пътуване“, сподели авторката.
Редактор на „Необикновеното пътуване на Инифъл” е Надежда Георгиева, а графичното оформление е дело на Надка Вардарова.
Всеки лев от продажбата на книгата ще се дарява на хора в неравностойно положение. В книгата всеки читател ще намери и подарък, съобщава Ангелова в страницата си „Звездни справки” във Фейсбук.
Новата книга можете да намерите и в редакцията на „Приятел”.

Leave a Reply