Новини, Спорт

Жените представят отбора в петък срещу „Берое”

БК "Рилски спортист"

Женският тим на „Рилски спортист”, който през новия сезон ще е част от Националната баскетболна лига, ще представи състава си за новото първенство с мач срещу „Берое” /Стара Загора/. Проверката ще се играе на 23 септември, петък, непосредствено след приключването на турнира за купа „Самел-90” в „Арена Самоков”. По договорка между двата клуба ще има и втори спаринг – в неделя, отново в Самоков. Преди това, в събота пък, нашите ще премерят сили с македонския елитен „Клубски” /Делчево/. Двата тима вече се срещнаха на турнир в западната ни съседка, където победител излезе „Рилски спортист”.
„Отборът постепенно навлиза във форма. Доволни сме от момичетата, всички играят с голямо желание и изпълняват стриктно поставените им задачи. До началото на шампионата в Националната баскетболна лига тимът ще е напълно стикован”, щастливи бяха от треньорския щаб.
Еми Ушагелова и компания пък заявиха, че ще ударят едно рамо на колегите си, като изгледат на живо срещите на мъжете с „Лукойл”, „Керавнос” и „Звезда” в „Арена Самоков”.

Leave a Reply