Баскетбол, Новини, Спорт

Жените приемат “Нефтохимик” на старта на НБЛ днес

Загуба от “Хасково” след добра игра в контрола

Женският тим на “Рилски спортист” показа силна игра, но отстъпи с 82:92 на “Хасково” в Самоков в последната си контрола преди старта на Националната баскетболна лига. Това бе трета поредна загуба на нашите момичета от противника в предсезонната подготовка /предишните две бяха в Хасково/.
Въпреки поражението домакините могат да бъдат доволни от представянето си. Момичетата на Иван Лепичев зарадваха привържениците си с красива и стойностна продукция. Сред най-дейните на паркета в “Арена Самоков” бяха новите попълнения Клиандра Робъртс, Алисън Бауман, Веселка Тодорова, Александра Делчева и Вероника Джикова. Те показаха, че ще играят основна роля в тима за радост на спортно-техническия щаб.
“Рилски” започва новия сезон във вътрешния шампионат с домакинство на “Нефтохимик” днес от 18.30 ч. Гостите от Бургас са един от двата най-големи претендента за титлата в женското първенство заедно с “Дунав”, затова управата на клуба ни очаква завишен зрителски интерес.
Състав на “Рилски спортист” за сезон 2014/2015: Ива Терзиева, Теодора Динева, Веселка Тодорова, Кристина Пейчинова, Вероника Джикова, Цветелина Николова, Николета Бандрова, Мария Балабанова, Александра Делчева, Клиандра Робъртс, Алисън Бауман.
Напуснали отбора: Стефка Митева, Наталия Топалова, Еми Ушагелова, Моника Тодорова, Силвия Пешина, Даяна Щъркелова.

Leave a Reply