Баскетбол, Новини, Спорт

Жените равностойни на „Левски” в София, реваншът е в петък

Женският тим на „Рилски спортист” стартира с минимална загуба контролите в предсезонната си подготовка. Момичетата на Иван Лепичев паднаха с 54:58 от „Левски” в столицата, като оставиха добри впечатления с показаното на паркета.
Измежду най-дейните в лагера на самоковки бе центърът Стефка Митева, която блесна с „дабъл-дабъл” – 15 точки и 10 борби. Солидна игра показаха още Наталия Топалова и Ива Терзиева. Първата обра доста топки под коша, докато Терзиева умело организираше атаките на своите.
„Доволен съм от момичетата, като за първи мач се представиха на ниво. Естествено има още много какво да се желае, но всичко с времето си. С привличането на Стефка Митева и Наталия Топалова заздравихме подкошието, но пък изпуснахме Вероника Джикова. Като гледам как се развива Теодора Динева, съм оптимист. Със сигурност ще й давам повече време в мачовете”, сподели след спаринга старшията Лепичев.
Бобошевският специалист разкри, че „Рилски” и „Левски” ще изиграят още една проверка – в петък, на 4 октомври, от 16 ч. в „Арена Самоков”. Така привържениците на отбора ще могат да видят на живо любимките си за първи път от половин година насам.

Leave a Reply