Живот, Новини, Статии, коментари, Читателски

Жени…

Раждат се по целия свят с различен цвят, чар, дарование, устрем. Но всяка от тях е продължител на живота…
Всяка от тях търси и намира своята пътека в живота, за да разгърне физическата си и духовна сила.
Има едни жени, както често ги наричат, „мъжки момичета”. Те още от деца играят с момчетата, искат да докажат, че по нищо не им отстъпват.
Те са изключително упорити и постигат своите цели с много труд, кураж, вяра, самообладание, понякога дори с риск за живота си, защото не познават страха.
А има и една друга група жени, родени с повече женска красота, тихи, скромни, послушни. Те винаги доказват себе си повече в кухнята, създават уют в къщи, прекланят се пред мъжката сила и отговорност.
Но и за едните, и за другите са нужни искра, заряд, получени от нежния мъжки глас до себе си: „Хубава си, много си хубава, независимо от годините. Много млади момичета могат да ти завиждат. Обичам те, защото си чист човек, не само физически, но и в сърцето и душата. Ти си най-хубавият човек, който съм имал в живота си.”
…Жени, устремени по своя път, по своята пътека. Горди от своите успехи в разностранния си живот – с постиженията си в професията и семейството, със своите деца и внуци. С очи, в които има огън, пламък и за другите.
Въпреки годините, въпреки многобройните житейски перипетии, трудности и пречки.

Райна Бакрачева

Leave a Reply