Новини, Политика

Завериха отчета на Общината без забележки

Сметната палата е заверила годишния финансов отчет на Общината без забележки, похвалиха се от местната администрация.
При извършения одит в рамките на два месеца са били проверени всички документи по финансовите операции в Общината, приходите и разходите. Балансът и отчетът на Общината за 2012 г. са били заверени от висшия контролен орган без никакви резерви.
Според запознати това е най-добрият показател за работата с финансовите документи и освен това е от изключително значение като критерий при кандидатстване за финансиране от европейските програми и проекти.
Междувременно стана ясно, че по–малко от 10 % от всички общини в страната са получили заверки на бюджетите си без забележки.
От общинската администрация уточниха, че тези дни докладът на Сметната палата ще бъде обнародван на интернет страницата на Общината.
Без резерви са били приети и балансът и отчетът на Общината и оборотните ведомости и за първото полугодие на тази година.

хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Всеки желаещ има възможността да се включи в новата промоция на фирма Le Vele – “Обзавеждане в бъдеще”, която предоставя 10 % отстъпка от цената за мебели и матраци във фирмените магазини за срок от една година!
Талонът за отстъпка можете да изрежете да изтеглите от фейсбук страницата на фирмата, както и от нашия интернет сайт.
Фирмените магазини се намират на бул. “Искър” № 183 и на ул. “Житна чаршия” № 7. Работното време в делнични дни е от 9 до 18 ч., а в събота – до 16 ч. Собственичката М. Чавдарова можете да откриете и на тел. 0899 892 205.

Leave a Reply