Крими, Новини

Задържаха двама младежи за притежаване на канабис

Двама криминално проявени самоковци – на 22 и 24 години, са задържани за притежание на канабис, информираха от Софийската областна дирекция на МВР.
През нощта на 4 октомври, около 1.30 ч., патрулиращи полицаи забелязали две коли, спрели на паркинга на голям супермаркет в града ни, в които седели групичка младежи. В първия автомобил – „Деу”, полицаите попаднали на Н. П. /24 г./ от кв. “Самоково”, регистриран за хулиганство, който бил в компанията на още две момчета и момиче. Във втората кола – БМВ, пък се намирал Р. М. /22 г./, също добре известен на полицията, регистриран за кражба, заедно със своя приятелка.
При проверката и в двете коли полицаите намерили наркотик. В БМВ-то били открити две найлонови пликчета със зелена тревиста маса, а в „Деу”-то – найлоново топче, увито с тиксо, със същото съдържание. Направеният тест потвърдил, че и в двата случая става дума за канабис.
Дрогата е иззета. Н. П. и Р. М. са задържани в Районното управление с полицейски заповеди за 24 часа. Срещу тях са образувани досъдебни производства. Разследването на случая продължава.

1 Comment

  1. Иво

    На паркинга на Т-маркет всяка вечер се събират разни хулиганчета.Бях сигурен,че пафкат и евала,че са ги проверили!!!

Leave a Reply