„Заедно в час” търси училища-партньори до 15 юни

Училища от Софийска област могат да подават заявки за учители по програма „Заедно в час” до 15 юни на сайта www.zaednovchas.bg/for-schools/.
Неправителствената организация търси училища-партньори и в още 12 области – Велико Търново, Разград, Плевен, Враца, Ловеч, Монтана, Перник, Пазарджик, Пловдив, Сливен, Стара Загора и гр. София.
От „Заедно в час” уточниха, че в заявките за партньорство ръководствата на училищата могат да попълнят както сигурните позиции, за които ще имат нужда от учители от септември 2017 г., така и позиции, които все още не са сигурни и ще бъдат потвърдени по-късно.
Допълнителна информация за „Заедно в час” и кандидатстването за училища-партньори може да се намери на www.zaednovchas.bg.
През настоящата учебна 2016/2017 г. организацията си сътрудничи успешно с 88 партньорски училища в 10 области на страната, като специално в Софийска област учители по програмата преподават в училища в Самоков, Долна баня, Костенец, Пирдоп и др.
По време на двегодишната програма участниците биват обучавани и получават подкрепа за своята работа в училище. Партньор на организацията е Пловдивският университет “Паисий Хилендарски”.
„Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация „Америка за България“ и е част от глобалната мрежа за равен достъп до качествено образование Teach For All.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*