Зала „Самоков“ и фитнесът приемат вече посетители

След двумесечна пауза отново на разположение на любителите на спорта е многофункционалната зала „Самоков“. Разбира се, необходимо е да се спазват всички обявени строги противоепидемични мерки.
Фитнесът вече също работи всеки ден от 7,30 до 21 ч.
За индивидуални тренировки в залата се осигурява разстояние от 1,5 м между хората, като се допуска по 1 човек на 4 кв. м площ. За груповите тренировъчни занимания се допускат по 1 човек на 4 кв. м площ и не повече от 10 души общо.
Със заповед на здравния министър Кирил Ананиев от 22 май са разрешени  колективните спортни занимания на закрито, но ако са без състезателен характер и без публика.
От вторник, 26 май, пък се разрешават индивидуалните и колективните спортни занимания за деца, юноши и девойки до 18-годишна възраст на закрито и на открито, но отново без състезателен характер и без публика.
Разрешени са и индивидуалните спортни занимания на закрито и на открито, също без състезателен характер и без публика.
Разрешават се още провеждането на обучение на кандидатите за водачи на моторни превозни средства за оказване на първа долекарска помощ и провеждането на курсове за обучение и квалификация на водни спасители.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*