Крими, Новини

Заловиха извършител на грабеж, аверът му се издирва

Двама извършители на грабеж са разкрити от местни полицаи. Единият е задържан за 24 часа, а другият се е укрил и се издирва.
Грабежът бил извършен на 4 октомври посред бял ден, когато 18-годишен и негов приятел били нападнати на улица в града ни от двама мъже. Младежите били спрели автомобила си, когато непознатите се приближили бързо, през вратата измъкнали от автомобила единия от младежите, взели му мобилния телефон и пари – 15 лв., и побегнали към Седми квартал.
На виковете за помощ на момчетата се притекли няколко граждани, които хукнали след нападателите, но те успели да избягат.
Малко по-късно полицаите задържали в дома му С. П. /30 г./ и открили у него част от откраднатите пари и телефона. Задържаният се оказал стар познайник на органите на реда – регистриран за кражби и грабежи и осъждан няколко пъти.
Другият нападател, който е обявен за издирване – С. С. /21 г./, също известен с участието си в подобни криминални деяния, само преди месец по данни от полицията бил излязъл от затвора.
За случая е уведомена Районната прокуратура.

1 Comment

  1. Г.В.

    Rodnata policiq ni pazi…

Leave a Reply