Крими, Новини

Заловиха побойниците на горския

Полицията задържа всички шестима мъже, нанесли побой на горския стражар край Шипочан, съобщиха от Софийската областна дирекция на МВР. Двама от нападателите са били арестувани чак в Правец.
След упорито издирване, продължило две денонощия, криминалистите от Районното управление на полицията в Самоков, са установили самоличността на мъжете, които на 14 август по обяд нападнаха горския. Както вече писахме в миналия брой, в резултат на жестокия побой с юмруци и камъни 58-годишният служител бе настанен първоначално в болница с две спукани ребра и много травми. Колата му пък нападателите бяха изхвърлили в крайпътно дере.
И шестимата задържани са криминално проявени, четирима от тях дори са осъждани за редица престъпления,информираха от полицията.
М. П. /23 г./ само преди няколко месеца излязъл от затвора, където бил за нанесена телесна повреда. Имал и предишна присъда от 3 години и 6 месеца за грабеж.
50-годишният В. А. е осъждан за незаконно преминаване на държавната граница /в района на Петрич/, а 24-годишният М. Я. – за шофиране след употреба на алкохол. Четири криминални регистрации, сред които и за посегателство срещу горския фонд, са вписани в досието на 32-годишния А. А.
26-годишният Я. А., за когото останалите твърдят, че е управлявал „Мерцедес”-а /с който е блъсната “Лада”-та на горския служител/, е регистриран за нанасяне на средна телесна повреда. О. Д. /23 г./ е регистриран за шофиране след употреба на алкохол.
Материалите по досъдебното производство са докладвани на Районната прокуратура. Работата по изясняването и документирането на случая продължава.

1 Comment

  1. Мистър

    Смърт за човекоподобните !!

Leave a Reply