Новини, Читателски, Шарен свят

Защо нямаме улично осветление?

Вече доста дни не работи уличното осветление в част от Първи квартал – в района около училище „Петър Берон”. До скоро имаше лампи поне около паметника „Кръста”, но сега вече и те не светят.
В същото време наблюдаваме, че улично осветление има и в центъра на града ни, и в другите квартали на Самоков. А при нас?
Денят е малък, стъмва се рано, съмва се късно. При сегашната криза и несигурност това още повече усложнява положението на нас, живеещите в този район, и на хората, които по различни причини ни посещават.
Нека да се вземат мерки от Общината. Ние не искаме нещо луксозно, а само да се оправи осветлението, както е на другите места в града. Оставаме с надежда, че ще ни се обърне внимание.

Жители на Първи квартал

Б. Р. С оплакването на жителите запознахме на 12 февруари зам.-кмета Васил Сайменов. Той провери веднага случая и обясни, че повредата в района е по-голяма и е нужно съдействието на ЧЕЗ. Г-н Сайменов увери, че от Общината веднага ще влязат във връзка с фирмата. Стремежът е в близките няколко дни уличното осветление в този район да бъде възстановено.

Leave a Reply