Новини, Политика

За ВЪЗРАЖДАНЕ на Самоков

Избори 2015 . Реформаторски блок

Уважаеми съграждани,
Предстоят поредните избори за местни органи на управлението и същевременно поредните внушения, че нищо или почти нищо не зависи от вас, обикновените хора, че нещата са предрешени от задкулисието и статуквото, че хората са едни пионки.
Ние от Реформаторския блок ви заявяваме точно обратното – че всичко зависи от вас, защото вие сте тези, които с гласа си определяте кой да управлява общината. Вие сте тези, които с данъците, които плащате, издържате тези управници и многократно завишеното благоустрояване, което извършват и което постоянно прокламират, без да си дават сметка, че това е тяхно задължение. Те не ви правят услуга.
Скъпи приятели,
Обръщам се към вас още един път, за да подчертая, че всичко зависи от вас, защото управлението е синтезиран образ на обществото. Ние от Реформаторския блок ви заявяваме, че няма да търсим показност и фасада, както става сега с направата на няколко градинки, а съдържание в управлението на община Самоков, което да почива на почтеност и експертиза, на базата на дълбок анализ в каква посока да се развива Самоков, на привличането на инвеститори, каквито, за съжаление, през последните години липсват, и респективно, на намаляване на безработицата в общината, която е една от най-големите в страната.
Ние ви казваме, че нещата зависят от вас и трябва да бъдат правени заради вас, гражданите на община Самоков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Leave a Reply