Крими, Новини

Зверска катастрофа с един загинал затвори пътя за Боровец

Жестока катастрофа в 11.30 ч. в района на Катеричския мост затвори през почти целия ден днес, 8 ноември, шосето за Боровец. За съжаление, злополуката е съпътствана и от смъртта на единия от участниците в ПТП-то – 60-годишен жител на Хасково. Екипът ни научи, че управляваният от него автомобил “Опел Вектра” навлиза с несъобразена скорост с пътните условия в опасен завой, при което колата поднася, завърта се и се удря в идващ от Боровец автомобил “Хюндай Туксон”, управляван от наша съгражданка. Хасковлията намира гибелта си моментално, а самоковката е откарана за допълнителни прегледи и лечение в София, като е известно, че тя е в шоково състояние, но без опасност за живота.
Въпреки че автомобилът на починалия шофьор е бил оборудван и със зимни гуми, високата скорост не му е оставила никакви шансове. Както е известно за може би всички самоковци, които минават по този път, завоят при Катеричкия мост е може би най-невралгичното място в участъка.
Органите на реда предупреждават шофьорите да се съобразяват с пътните условия, да поддържат своите автомобили в техническа изправност и да бъдат толерантни и концентрирани на пътя, за да се избягват подобни инциденти.

Leave a Reply