Новини, Шарен свят

Значки „Строител-ветеран” зарадваха членовете на едноименния клуб

Предновогодишна среща на клуба на строителите-ветерани с председател Димитър Йончев се състоя на 18 декември в стол-ресторанта в сградата на Общината. Зам.-кметът Васил Сайменов приветства топло десетките събрали се и от името на кмета Владимир Георгиев. Сайменов посочи изключителния принос на дългогодишните строители за новия модерен облик на Самоков и района и им пожела здраве, коледно настроение и радост на тях и семействата им през идващата нова година.
Всеки от присъстващите получи красива значка с надпис „Регионален клуб на строителите-ветерани – Община Самоков – строител-ветеран”, с гравирани на нея внушителната сграда на болницата и кулокран. Значките са проектирани от строителния инженер Спаска Шехтова, а средствата е осигурила Общината.
Д. Йончев връчи значка и на В. Сайменов като общински ръководител, който отговаря за строителството и благоустройството в града и региона.
Подчертано бе, че помощ на клуба оказват и зам.-председателят на Областното председателство на Камарата на строителите Красимир Милушев, инж. Симеон Пешов /който е член на самоковския клуб/, инж. Арангел Конярски.
Почетена бе паметта на починалия наскоро доайен на самоковските строители инж. Стоян Минчев.
Срещата завърши със скромен коктейл.

Тодор Попов

Leave a Reply