Зов за помощ: да протегнем ръка на многодетен баща

Инициативни и благородни граждани на Самоков се обединяват в помощ на самотния баща на 9 /девет/ деца Румен Томов от село Зверино. Случаят бе разгласен по националните ТВ-канали в началото на годината, когато социалните служби в Мездра взеха три от децата на Румен поради лошите условия в жилището им. След излъчените репортажи обаче стотици българи се обединиха и чрез техните дарения сем. Томови вече има нов дом. Нещо повече, след дълги съдебни битки Румен прибира у дома 4-годишния си син, като му предстоят нови дела, за да събере цялото си семейство вкъщи.
В това време обаче той и неговите деца се нуждаят от още по-голяма подкрепа от страна на обществото, за да заживеят сравнително нормално.
Сем. Томови имат остра нужда от хранителни продукти, посуда, дрехи, обувки, учебни пособия, играчки за децата и пр.
Нека всеки съпричастен към съдбата на семейството самоковец да подаде ръка и да остави своята лепта за нормализирането на живота на измъченото семейство Томови!
Дарения се приемат и в редакцията на вестника на ул. „Асен Карастоянов” № 2 /бивша сграда на Общината, втори етаж/ – до обяд на 16 ноември, четвъртък. Ден по-късно инициаторите на кампанията от Самоков ще потеглят със събраните вещи за с. Зверино.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*