Зумба празник разтърси ДНА и „Таргет”

Звездата от две шоута – „Танцувай с мен, 3-стаен” и „България търси талант” – Борис Панайотов, разтърси на 7 юли вечерта душите и телата на много зумба фенки от Самоков.
Гостът дойде специално от Сливен, за да проведе мастър клас по зумба със своя хореография и подбрани музикални парчета.
Адреналинът в залата на Военния клуб /ДНА/ бе невероятно висок и донесе чудесни преживявания на всички участнички. Подскоци, вдигнати високо ръце, шумни възгласи в съзвучие с песните и широки усмивки на озарени лица превърнаха тренировката в истинска забава.
„Беше невероятно изживяване! Просто нямам думи… Тази емоция няма как да се опише! Просто я преживяваш, а друг едва ли ще те разбере. Що се отнася до Борис, той е уникален”, сподели Ива Дамянова, редовна участничка в групата.
Самият инструктор пък благодари на всички зумба адреналинки от Самоков за прекрасния клас, съставен от забавни и усмихнати жени и момичета. Той изрази и признание най-вече на ръководителката Яна Василева за поканата и за това, че разпалва огъня на тези танци в града.

Гостът Борис Панайотов си хареса много статуята на козела при автогарата

Топ инструкторът имаше и възможност да се разходи из централната част на Самоков. Силно впечатление му направи емблематичната фигура на козела край автогарата, където той си направи селфи.
Тръгвайки си, гостът сподели, че много му е допаднало и афтър партито вечерта след тренировката. В местно заведение /”Таргет”/ до късно вечерта участнички в групата танцуваха под ръководството на Борис, който се бе подготвил отново с музика. Подобно нещо със сигурност не беше се случвало друг път. Ентусиазирани посетители пък подкрепиха с бурни аплодисменти импровизираната атрактивна програма.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*