Новини, Политика

Избори`2011

Агитационни материали на регистрирани партии, коалиции и независими кандидати за участие в изборите за президент, вицепрезидент, общински съветници и кметове на 23 октомври ще могат да се разлепват на табла, които са поставени на: кръстовището при Горния мост /до пазара/, между супермаркет “Билла” и хотел “Гранд”, оградата на СУ “Н. Велчев” /при тенис кортовете/, на бул. “Искър” – отклонението за новия мост, кръстовището за ст. “Искър”, пред библиотеката в Четвърти квартал, спирката срещу Туристическата градина, “Легето”, при детска градина “Зорница”, на кръстовището на бул. “България” и ул. “Захари Хаджигюров”, при механа “Чабо”, на кръстовищата на бул. “България” с ул. “Търговска” и с пътя за Ихтиман, в градинката срещу клуба на Първи квартал, в градинките при Историческия музей и читалище-паметник “Отец Паисий”, на автогарата /при Чадър чешма/, в градинките пред бившите хали и пред Военния клуб /ДНА/, срещу кафе “Елис”, пред бившия военен стол, до полицейския участък в Седми квартал, на оградата на Професионалната гимназия по туризъм, на кръстовището на ул. “Македония” и ул. “Софийско шосе” /срещу “Лукойл”/, в кв. “Самоково” – при кръговото движение, на “Петте кюшета”, между супермаркет “Европа” и кафе “Кристал”, при бившия магазин “Ганчо”, кафе-сладкарница “Искър”, в градинката северно от фирма “Самоковска текстилна компания”.
От общинската администрация допълниха, че за поставянето на агитационни материали на сгради, витрини и др., които не са общинска собственост, е необходимо писмено съгласие на собственика на имота.

3 Comments

 1. Самоковец

  Оправете си анкетата! Не отброява правилно. От тоя компютър не е влизано във вашия сайт, не е гласувано, а не мога да гласувам – вече е отброен глас за Георгиев!

 2. dtvasilev

  При нас анкетата работи нормално, но я ползваме за първи път и е възможно да има грешки в кода й.
  Уверете се, че никой друг не е гласувал от Вашия компютър. Възможно е, ако ползвате безжичен интернет, вече да е гласувано от IP адреса на рутера.

  Екип „Приятел”

 3. Самоковец

  Не ползвам безжичен интернет! И на друг компютър се случва същото – само че, гласа е на “никой”.

Leave a Reply