Изхвърленият израелтянин починал от свръхдоза или фалшив наркотик в Боровец?

Това е най-новата версия около мистериозната смърт на 26-годишен жител на Израел, намерен снощи в гориста местност край Шипочан. Безжизненото тяло на израелтянина е било изхвърлено от джип от двама братя на 28 и 29 г. – негови сънародници, на черен път между Самоков и Ихтиман. Горски работници – роми, сигнализирали в полицията, че намерили труп на млад мъж в безлюдната местност. След светкавични действия на органите на реда, които обградили района в периметър от 2 км, те заловили извършителите, както се предполагаше първоначално, на престъплението. Те били дрогирани и пияни и оказали съпротива на полицаите при ареста им. Така следователите проверяват същевременно и възможността младежът да е починал вследствие на употреба на фалшив наркотик или приемане на свръхдоза.
Полицаите веднага уведомили за случая посолството на Израел. Изяснено било, че задържаните братя и жертвата са дошли у нас като туристи на 14 февруари. Отседнали в Боровец, където най-вероятно са се сдобили с кокаин и други наркотици.
Днес следобед, след извършената аутопсия, се оказало, че израелецът няма смъртоносни рани, а охлузванията по тялото са от влачене. След няколко дни се очаква да има резултат от пробите, които ще покажат какво е използваното от евреина токсично вещество.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*