Култура, Новини

И самоковци ще участват в честването на 25-годишния юбилей на КНСБ

Десетки членове на КНСБ от Самоков ще пътуват в сряда, на 18 февруари, със специален автобус за София, за да участват в националната конференция на конфедерацията и да посетят тържествения благотворителен концерт по случай 25-годишнината на синдиката, информира координаторката на КНСБ в Самоков Зорница Кацарска. Ще присъстват и синдикалисти от цялата страна.
Конференцията ще се състои в зала 6 на НДК, а от 18 ч. в зала 1 на Националния дворец на културата ще започне юбилейният концерт. Проявата е с благотворителна цел и се организира съвместно със сдружение „Благотворителен фонд проф. д-р Желязко Христов”. В началото на програмата ще бъде връчена и годишната награда на КНСБ за 2014 г. „За принос в развитието на социалния диалог и партньорството”. Ще бъдат връчени и почетни знаци и грамоти на синдикалисти.
В концерта ще участват Софийската филхармония, трио „Уникалните гласове” /”Тримата тенори”/, хор, оркестър и танцьори от националния фолклорен ансамбъл „Филип Кутев”, група „Акага” и Орлин Горанов.

Leave a Reply