Новини, Обяви

Каква действително е разликата между парфюми и тестери?

 Парфюмният свят е изключително разнообразен с множеството си от видове ароматни благоухания. В началото човек с лекота би съумял да се загуби в изобилието от съкращения, ароматни семейства, нотки, акорди и наименования. Един от най-често срещаните въпроси, касаещи любимите на всеки аромати, е свързан с парфюми и тестери. Често потребителите си задават въпроса относно каква всъщност е разликата между двете понятия. Изникват съмнения относно оригиналността и качеството на вторите – идентични ли са с тези на останалите парфюмерийни продукти? Отговорите на тези и още подобни въпроси ще изследваме в днешната статия.

Какво представляват парфюмите тестери?

Нека първо започнем от въпроса, който интересува най-много хора – има ли разлика и, ако да, в какво се изразява тя, говорейки за парфюми и тестери? Разлика има, но, бихме казали, че тя по-скоро се характеризира като прозаична.
Парфюми тестери по нищо не се различават от останалите ароматни разновидности. Определени са така, поради изначалната роля, която им е отредена да изпълняват. Знаем, че закупуването на парфюм е строго индивидуално и клиентът първо трябва лично да усети и поноси уханието върху себе си, за да определи дали то точно пасва с онова, което търси. Начинът да направи това е да го тества – именно това е и ролята на тестера, който откриваме по щандовете на козметичните и парфюмерийни магазини. Точно него използваме всеки път, когато искаме да усетим благоуханието на парфюм, който сме набелязали за купуване.
Тестерите често са в транспортни опаковки или без капачки. Важно е да се отбележи, че това е единствената разлика, която те имат с останалите продукти, предназначени за продажба. Това обяснява и по-ниската им цена – все пак знаем, че част от крайната финансова стойност на даден продукт се определя и от атрибути като опаковка и цялостен брандинг.
Съдържанието обаче по никакъв начин не се различава от това на останалите парфюмни продукти. Оригиналността, трайността и качеството са идентични. Забелязали сме, че именно това е въпросът, който интересува по-голямата част от потребителите, спрели избора си върху парфюм тестер.

Бихме ли могли да си закупим парфюми тестери и къде?

Редица от парфюмните дистрибутори предлагат на своите клиенти и тестери. Следва да бъдете спокойни – това съвсем не означава, че те са били отваряни или използвани преди момента на закупуването. Ако един тестер бива определен за продажба, то, още с пристигането си в складовото помещение, не бива разопакован и употребяван по какъвто е да е начин. Както вече споменахме, ниската му цена се обуславя от липсата на оригиналата кутия – често ще достигне до вас в картонена бяла опаковка. Важно е също да се отбележи, че тестерът не означава имитация – съдържанието му е идентично с това на останалите парфюми, защото, все пак, неговото предназначение е да служи като точен ориентир за клиента. Закупувайки тестер, вие категорично се сдобивате с качествен продукт.

Leave a Reply