Новини, Шарен свят

Камион притисна лека кола, няма пострадали

Товарен автомобил-влекач се наклонил на пътя за Ихтиман и притиснал лек автомобил “Фолксваген Поло”. За щастие при злополуката няма жертви. Има само съмнения за спукани ребра на шофьора на товарния автомобил. На колите са нанесени материални щети.
Инцидентът станал на 18 ноември към 15 ч. Камионът се движел по посока на Шипочан, когато на десен завой се катурнал наляво и притиснал леката кола. По-късно пожарникари вдигнали товарния автомобил.
Според полицията причина за произшествието е несъобразена с пътните условия скорост. Пробата за алкохол и на двамата шофьори се оказала отрицателна.
Междувременно по повод 20 ноември – Международния ден в памет на жертвите от пътни злополуки, шефът на КАТ при РУП-Самоков Георги Елин заяви в отговор на въпрос на “Приятел”: “Всеки ден правим нещо, за да няма злополуки. Видно е от резултатите ни. От началото на годината имаме само два смъртни случая /един водач и един пътник/. А през миналата година са загинали седем души. Ще продължим активно работата си, за да може пътните произшествия да са колкото се може по-малко.”

Leave a Reply