Други, Новини, Спорт

Каскадьори ще ни вдигат адреналина край зала „Самоков”

Моторното шоу „Полицейска академия” гостува за втора поредна година в града ни. Страховитата каскадьорска атракция ще може да се види на 29 и 30 октомври, събота и неделя, на паркинга пред зала „Самоков”.
Зрелищният спектакъл включва изпълнения на една и две гуми с мотори и автомобили и огнено шоу. Организаторите обещават спиращи дъха гледки – минаване на кола през горяща “бомба”, акробатични номера /включително преобръщане с мотор/, екстремни действия на каскадьор върху капака на автомобил и др. Сюжетът представлява битка между бандити и шерифи заради ценен диамант, пристигнал в града, който служителите на реда трябва да опазят от яростните престъпници. В тази битка между доброто и злото се включват още лоши момичета и секси полицайки с белезници.
Главен каскадьор и продуцент на шоуто е професионалният каскадьор Иво Долапчиев–Шерифа, който има над 20-годишен стаж в подобни шоу програми в Италия и Гърция. През тази година Долапчиев е предприел с екипа си национално турне, при което са изнесли такива спектакли в повече от 30 града в страната.

Leave a Reply