Новини, Шарен свят

Квартет Чаушеви завладя сърцата на хиляди, да ги подкрепим

Семейство Чаушеви – Величка, Вели и техните малки дъщеря и син Дияна и Георги, завладяха сърцата на публиката на телевизионното предаване „България търси талнт” по bTV. Както е известно, Величка е дъщеря на дългогодишната преподавателка по музика в ОУ „Митрополит Авксентий Велешки” и ръководителка на детската вокална група към училището Даниела Георгиева и на учителя-музикант Георги Георгиев, отишъл си преждевременно от този свят. Вели пък е родом от Котел.
По време на първия кастинг на шоуто сем. Чаушеви, което тогава се представи като трио – без най-малкия представител на фамилията Георги, шашна журито с авторска музика с фолклорни и джаз мотиви, която се превърна в едно от най-оригиналните изпълнения в предаването. Всичко това в съвкупност с позитивността, енергията и задружието, лъхащо от младото семейство, очарова жури и публика и класира Чаушеви за полуфиналите. Там обаче конкуренцията бе още по-голяма и въпреки появата на малкия-голям „жокер” Георги, семейството се размина на косъм от участие във финалите на шоуто.
Представяме ви и част от коментарите на фейсбук-страницата на формата след като стана ясно, че майка, баща, син и дъщеря Чаушеви отпадат от борбата за титлата „Талант на България” и наградата от 50 хил. лв.
– Явно българският зрител отново предпочете да гледа сеир вместо едно такова хубаво и талантливо семейство, което знае как да прави музика… Страшно съм разочарована, че отпаднаха!
– Бяха страхотни и такова сплотено и искрено семейство и изпълнение, въздействаха ми! Надявах се да продължат! Успех им желая от тук нататък.
– Много са добри, как така отпаднаха? Толкова лъчезарни, усмихнати, красиви, изпълнени с енергия… Заслужават повече, много повече…
– Много добри бяха! Прекрасни! Трябваше да са в зрителския топ 3, пък дори и да не продължат. Имат голям талант! Трио Чаушеви ми бяха големи фаворити още от кастингите! Сигурна съм, че те ще продължават да пеят…
– Те са толкова талантливи и чаровни, толкова положителност има в самите тях и в изпълненията им… Явно народът не вижда и чува правилно…
Макар да не се класираха за големия финал на предаването, сем. Чаушеви все още имат шанса да спечелят титлата “УЕБ Талант на България”. За целта те трябва да съберат най-голям процент от зрителския вот в сайта на шоуто. Може да подкрепите даровитото и чаровно семейство като гласувате за тях до 23.59 ч. в петък, 6 май, на онлайн адрес: http://talant.btv.bg/video/web-talant/glasuvaj-za-trio-chaushevi.html.

Leave a Reply