Новини, Поздравления, Читателски

Клисура има вече достатъчно и хубава вода – благодарим!

От името на Инициативния комитет, избран на общоселско събрание в Клисура на 16 септември 2013 г. в състав: Йордан Шопов, Огнян Матиканов, Георги Илиев, Христо Попов, Йордан Иванов, Николай Ласкин, Борис Пенов и Иван Ангелов, с единствената цел да се подпомогне водоснабдяването на селото с чиста вода, и от името на местното население изказвам признателност и уважение към кмета на общината Владимир Георгиев и екипа му, и към председателя на Общинския съвет Силвия Стойчева за водоснабдяването ни с хубава чиста вода.
Изказваме признателност и към семейството от Франция, което си купи къща в селото – за грижите, които положи при проучването и сондирането. От сондажа на 105 метра дълбочина бликна бистра студена планинска вода с отлични питейни качества и достатъчна по количество, така че да задоволява на този етап нуждите на Клисура на 100 %.
Изказваме признателност и уважение и към президента на фирма „Ласкин лес” Николай Ласкин за даренията, които прави. С негови средства бе построена камбанарията на черквата. С негово дарение предстои и изграждането на навес пред читалищната сграда за създаване на по-добри условия за провеждане на традиционния събор. На добра воля той организира своевременното почистване на улиците от снежната покривка през зимата, както и снабдяването на местното население с дърва за огрев. Приятелски и с уважение се отнася към хората, които имат нужда от неговата помощ.
Пожелаваме много здраве и на кметицата Елена Симонова, която има качества за кмет, но трябва да подхожда по-смело при решаване на проблемите на селото, които не са малко.
Заредени сме с оптимизъм и вяра, че утрешният ден ще бъде по-успешен за населението на Клисура.

Йордан Иванов

Leave a Reply