Клубът на пенсионера в ІІІ и ІV квартал е с отлични резултати

Наскоро клубът на пенсионера в Трети и Четвърти квартал отчете за трети път своята дейност /известно е, че клубът е основан през 2015 г., на 14 юли/. Присъстваха общо 97 члена, както и зам.-кметът Васил Сайменов, представители на Социалния патронаж и на Клуба на пенсионера в Първи квартал.
За проведените през последната година срещи, екскурзии и други изяви говори председателката на клуба ни Зорница Матина. Тя благодари на всички активни членове на клуба, като допълни, че за да си истински член на клуба не е достатъчно да плащаш само членския внос /5 лв. годишно/.
Подробен отчет за финансовото състояние изнесе председателката на Контролния орган Елена Шехтанова. Стана ясно, че от отчисленията от продадените стоки в клуба са събрани два пъти и половина повече пари – 2800 лв., отколкото от членски внос – 1100 лв. Част от средствата са използвани за закупуване на телевизор и електрически бойлер, за ремонти и др. Констатирано бе, че благодарение на активната дейност на членовете, на двете барманки и на цялото ръководство клубът работи отлично и е за пример в града ни.
Почетена бе паметта на дейния член на Управителния съвет Георги Чешмеджиев, починал в края на миналата година, и бе попълнен съставът на ръководството.
Зам-кметът Сайменов поздрави присъстващите за отличните резултати и пожела на всички здраве и успехи и занапред.
След събранието имаше и весела част с почерпка, хубава музика, смях и закачки. Всички си пожелахме да продължим да работим с още по-голямо желание.

От Управителния съвет на клуба

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*