Кметът Владимир Георгиев поздрави пожарникарите

По случай професионалния празник на огнеборците 14 септември кметът Владимир Георгиев изпратил поздравителен адрес до ръководителката на Районната служба за пожарна безопасност и защита на населението инспектор инж. Ивелина Дренска и до целия екип на Пожарната в града ни.
„Благодарение на вашия самоотвержен труд не само, че се предотвратяват сериозни икономически последици от пожари, но се спасяват човешки животи“, напомни Георгиев в поздравлението си. „Дерзайте и вярвайте, защото благодарността от тези, на които сте оказали помощ, е безкрайна“, написа още кметът.
„Желая на всеки от вас крепко здраве, силен дух и мотивация… Благодарим ви, че ви има и че бдите за живота и сигурността на всеки от нас“ – с тези думи завършва обръщението на градоначалника.
На самия ден в двора на службата бе отслужена и света литургия за здравето и успеха на огнеборците. Ив. Дренска, която е първата жена – началник на самоковската Пожарна, честити празника на колегите си. През седмицата тук имаше и Дни на отворените врати с демонстрации на противопожарната техника.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*