Кметът Георгиев поздрави здравните работници

Владимир Георгиев отправи приветствие към управителя на „МБАЛ-Самоков” ЕООД д-р Красимира Ковачка и лекарите и медицинските специалисти по случай Световния ден на здравето и професионален празник на здравния работник 7 април.
„Дълбок поклон пред вас за вашия професионализъм, отговорност и хуманност. Във времената на изпитания, пред които сме изправени, вашият труд получи заслуженото признание и показа, че всъщност именно медицинските работници са войниците във войната с невидимия враг, какъвто са вирусите. И тук не говорим за конкретната пандемия, а само за това, че ситуацията в световен мащаб ни отвори очите за нещо, което за вас е всъщност ежедневие – борбата за човешкия живот”, отбелязва в поздравлението си кметът.
Той посочва, че Общината винаги е откликвала на проблемите, които стоят на дневен ред пред здравеопазването. „Гордеем се, че „МБАЛ-Самоков” е на много добро ниво от страна на техника и условия, но без вас и вашия професионализъм и всеотдайност тя би била само една добра материална база”, изтъква Георгиев и пожелава на медиците здраве, много енергия и удовлетвореност от работата.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*