Кметът Георгиев поздрави полицейските служители

По случай 5 юли – професионалният празник на служителите на МВР, кметът Владимир Георгиев поздрави самоковските полицаи. 141-годишна е историята на ведомството и съдържа в себе си безброй съдби и случаи на саможертва.
„В забързаното ежедневие често не си даваме сметка за хората, чиято служба изисква отдаденост…, за тези, които денонощно на поста си се грижат за спокойствието, сигурността ни… Българските полицаи и пожарникари безрезервно и всеотдайно изпълняват високохуманния си дълг към обществото, пренебрегвайки понякога семействата и личното си удобство“, изтъква в приветствието си кметът.
Вл. Георгиев напомня, че преди около две години Общината е спечелила финансиране по европейска програма и чрез проект е обновена напълно сградата на полицията в Самоков. Сега се чака одобрение за готов проект, който предвижда да се обнови и сградата на Пожарната. Там преди години са изградени гаражи за новите специализирани автомобили, асфалтиран е плацът, направени са подобрения от битов характер.
„Изразявам своето уважение и благодарност към всички вас, като ви желая силен дух и непоклатима воля, здраве, благополучие и много човешка топлина! Бъдете мотивирани, поставяйте си високи цели и ги постигайте, за да се чувстваме сигурни и защитени, защото животът е не само най-висшето право, но и най-голямата ценност“, пише в заключение кметът Георгиев.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*