Новини, Политика

Кметът отчете първата година от мандата си

На пресконференция на 20 ноември кметът Владимир Георгиев отчете извършеното през първата година от мандата на своя екип. Участваха и заместник-кметовете Радослав Стойчев и Васил Сайменов.
В спокойна и делова атмосфера Георгиев отговори откровено и на зададените му от представители на местни медии въпроси. Стана дума за бъдещето на ДНА и бившите казарми, на някогашното помещение на Първа частна банка, за бъдещото депо за отпадъци, за ремонта на улици и пътища, състоянието на осветлението и др. Съобщено бе, че комисия ще следи за качественото извършване на строително-ремонтните работи.
„Когато станах кмет, обещах на гражданите, че ще бъдат информирани за всичко, което се случва в общината, а за важни, стратегически проекти, ще бъдат организирани обществени обсъждания. Искаме гражданите да бъдат съпричастни, да участват в управлението с идеи, предложения и препоръки, да знаят, че ще бъдат чути”, допълни кметът.
По този повод ще се състои и среща на местната управа с гражданите на 30 ноември, петък, от 17.30 ч. в читалище-паметник „Отец Паисий”.
С отчета, изнесен на пресконференцията, можете да се запознаете отделно.

Leave a Reply