Новини, Шарен свят

КНСБ проведе проучване в Бели Искър

В Бели Искър се проведе част от националното представително изследване „Синдикален барометър 2014” на Института за социални и синдикални изследвания /ИССИ/ с председател Любен Томов към КНСБ.
Зорница Кацарска, координатор на КНСБ за Самоков, сподели за „Приятел”, че изследването е изцяло насочено към трудово заетите лица на възраст между 15 и 64 години. Самата анкета е анонимна.
„Проучването се провежда сред 1000 души в цялата страна. Чрез него се надяваме да научим повече за мненията, оценките и очакванията на трудещите се българи за актуални събития и проблеми в страната и мястото и ролята на синдикатите за техните решения. Като цяло хората са отзивчиви, нямам особени затруднения в работата на терен”, заяви г-жа Кацарска.
Чрез допитването се събират и обобщават мнения за обществено-политическата обстановка, настроенията в обществото, нагласата за протестни действия, причините за тях, степента на доверие в държавните институции, парламентарните групи на отделните партии и коалиции, синдикатите, техните задачи и др.

Делян Василев

Leave a Reply