Новини, Политика, Читателски, Шарен свят

Кога ще се благоустрои изцяло ул. “Грънчар”?

Снимка: архив

През миналата година след многогодишно чакане и ходене по мъките част от ул. “Грънчар” бе асфалтирана. Остана обаче една отсечка неблагоустроена. Така за част от фирмите, работещите в тях и клиентите им надеждите за нормално придвижване останаха напразни. Сега при дъждове пешеходците пак не могат да преодолеят огромните локви на мястото на многобройните дупки, а колите потъват до праговете.
Във вестника през миналата година тогавашният кмет г-н Ангел Николов каза, че ул. “Грънчар” е включена в списъка за капиталовите вложения на Общината и ще й се направи основен ремонт, който ще струва 141 400 лв. Ремонт се направи, но защо не на цялата улица? Никъде не бе посочено, че улицата ще бъде само частично асфалтирана. Нима се смята, че отсечката, която остана неблагоустроена, е в добро състояние и не се нуждае от ремонт?!
През октомври м. г. зададохме подобни въпроси към кметската управа, но всичко остана без отговор.
Настояваме сега, преди да са почнали студовете и снеговете, и тази отсечка да се благоустрои. Минаха толкова много години. Още ли трябва да чакаме? Може би няма уличен участък в града ни, който да е в толкова лошо състояние, както тази отсечка.

От фирмите, работещи на ул. “Грънчар”

Leave a Reply