Новини, Спорт, Футбол

Колев и Джамбазки аут за мача в Говедарци, Гемето на линия

Виктор Колев

Универсалният състезател на “Рилски спортист” Виктор Колев започна леки занимания с топка след травмата, при която нарани коляното си преди две седмици. Заради сакатлъка халфът не взе участие в последните два мача на своите – гостуването на “Мътивир” /Ихтиман/ и домакинството на “Левски” /Долна баня/.
За щастие липсата на Виктор бе компенсирана от съотборниците му, които взеха две леки победи с по 3:0. Това им позволи да оформят 14 поредни успеха в шампионата.
Колев все пак няма да бъде на линия за съботното гостуване на “Рилец” в Говедарци /от 16 ч./, тъй като не е напълно възстановен. Мача в най-голямото село в общината ще пропусне и дефанзивният полузащитник Иван Джамбазки, който лекува счупен пръст и не води тренировъчен процес.
В стартовия състав срещу “Рилец” обаче може да попадне нападателят Иван Гемеджиев, който записа първи игрови минути с оранжевата фланелка през пролетта в срещата с долнобанци. Гемето се появи веднага след почивката и няколко минути по-късно даде перфектен пас към колегата си Васил Киров, който откри резултата. 39-годишният ас не спря да тормози противниковата защита, а на два пъти изпусна и отлични възможности да запише името си сред голмайсторите.

Leave a Reply