Новини, Поздравления

Коледни поздравления

Ръководството на „ОЗОН-Т” ООД честити Коледа и Нова година на служителите и техните семейства и на своите клиенти и партньори с искрени пожелания за здраве, весело прекарване на празниците и много успехи и щастие през 2013-а!

ххх

„Зар” ЕООД Поздравява своите клиенти и партньори по случай Рождество Христово и новата 2013 година! На всички желае здраве, любов, късмет, спорна работа и успехи във всички начинания!

ххх

Честита 2013-а!
Новогодишното небе е по-красиво
с рубинно-златните звезди,
с белите дантели на снежинките,
с ледените вихрени следи.
На клонките елхови аромата
душите пълни с радост и нега –
с надежди за добруване човешко
за този ден и бъдни времена.
С богатството на нашата трапеза,
с огнището и с бъдника, със виното,
с искрите весели в очите –
щастливи вий бъдете във живота!
На всички наши клиенти и приятели – честита Нова година!
От фирма „Гебо” /Димитрина Божилова/

ххх

ОбСС на КТ „Подкрепа” – Самоков поздравява своите членове и техните семейства с натстъпващите коледни и новогодишни празници! Желаем на всички здраве и късмет!

ххх

Общинският съвет на Демократичния съюз на жените честити коледните и новогодишните празници на всички жени от общината. Мили жени, желаем на вас и на семействата ви здраве, разбирателство, сплотеност и много красиви мигове заедно!

ххх

Управителният съвет на клуба по ориентиране „Соколец” – Самоков
честити на всички състезатели, членове на клуба, спонсори и приятели на ориентирането настъпването на коледните и новогодишните празници с пожелание за още по-големи успехи, здраве и радост през новата 2013 година!

Leave a Reply