Коледни честитки

На настоящите и бъдещите си клиенти мебелна къща „Кедър” и магазин „Stihl” пожелава уютни домове, изпълнени с празнично настроение!

х х х

Уважаеми колеги, поздравяваме ви с настъпващите коледни и новогодишни празници! Нека празничното настроение ви съпътства през цялата 2015 година, която очакваме с надежда и мечти. Нека любовта и топлината на семейното огнище ви вдъхновяват за успешни дела в тази най-хуманна професия, за изпълнение на личните и професионалните планове. Весела Коледа! Щастлива Нова година!
От ръководството на „МБАЛ-Самоков” ЕООД

х х х

Ръководството на Общинско лесничейство – Самоков честити Коледа и Нова година на своите работници и служители, на гражданите на Самоковска община! На всички желае 2015-а да носи здраве, да е успешна, мирна и благодатна. Нека всички заедно съдействаме за опазване и обновяване на самоковските гори!

х х х

Ръководството на Държавно горско стопанство – Самоков поздравява своите служители с коледните и новогодишните празници! Нека новата 2015 година носи здраве на всички, щастлив семеен живот и удовлетвореност от направеното за опазване и обновяване на зеленото богатство на нашия красив край!

х х х

На членовете на самоковския клуб на строителите-ветерани с пожелания за добро здраве и успехи във всички начинания! Честити и благословени коледни празници! Благодатна нова 2015 година! Наздраве, колеги и приятели!
Ръководството на клуба

х х х

Уважаеми клиенти, за празниците и през цялата нова година на ваше разположение е механа „Последень грошь” в Мала църква – винаги подбрани специалитети, изискани питиета, уютна обстановка и културно обслужване. Заповядайте!

х х х

„Ник 33” поздравява своя екип с настъпващите празници и му желае здраве и успешна 2015 година!

х х х

Счетоводна къща СД „Лив-Трайкови-55” пожелава на всички свои служители и клиенти и на техните семейства здраве, късмет и благополучие!

х х х

Ръководството на „ГБС Турс” ЕАД честити Бъдни вечер, Коледа и Нова година на своите служители и на туристите, като на всички желае здраве и жизнерадост, приказни празнични мигове и 2015-а да бъде много успешна година!

х х х

Кооперативното дело е живо! Това доказва в Самоков ТПК „Михаил Дашин”. Нека коледните и новогодишните мечти се превърнат в действителност! Честито Рождество Христово! Честита 2015 година!
Ръководство на ТПК „Михаил Дашин”

х х х

Весела Коледа и щастлива Нова година желае ръководството на „Автостарт” АД на всички свои работници и служители и на ползващите услугите на фирмата!

х х х

Бензиностанция „Шел” и автосервиз за смяна на масла и гуми честити коледните и новогодишните празници на всички служители и клиенти, като им пожелава здраве, късмет, успех и благополучие!

х х х

Общинският съвет на БСП поздравява социалистите, техните семейства и всички граждани на общината с настъпващите коледни и новогодишни празници! Нека новата 2015 година носи здраве и удовлетворение от постигнатото, енергия за работа за по-доброто бъдеще на децата ни, на нашия край!

х х х

Ръководството на „Зар” ЕООД честити Коледа и Нова година на своя екип и на всички партньори и клиенти с пожелания за весело прекарване и добро настроение през цялата 2015 година!

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*